Autobedrijf Eric Boom

Voordelig tanken bij tankstation Eric Boom

Aan de Wirixtraat in Hilversum vindt u tankstation Eric Boom, dat onderdeel is van Berkman Tankstations. Bij ons tankt u voordelige Euro 95 of dieselolie. Daarnaast kunt u gebruikmaken van onze bandenpomp en is er een winkel op het terrein aanwezig.

Onderdeel van Berkman Tankstations

Berkman Tankstations is in Nederland ruim vertegenwoordigd met ruim zeventig tankstations. Recentelijk is door de Consumentenbond onafhankelijk vergelijkingsonderzoek gedaan naar de prijzen voor benzine en diesel. Berkman Tankstations eindigde op een gedeelde tweede plaats en behoort hierdoor officieel tot de voordeligste tankstations in Nederland.

Concurrerende prijzen

Om ervoor te zorgen dat u niet (te) veel betaalt voor uw diesel of benzine houden we de prijzen van onze concurrenten continu in de gaten. Komt u in de buurt een benzinestation tegen die goedkoper is dan Berkman? Laat dit dan per e-mail aan ons weten via marketing@berkman.nl.

Openingstijden en contact

Tankstation Eric Boom is op maandag tot en met vrijdag geopend van 8.00 tot 18.00 uur. Wij accepteren de volgende betaalmiddelen: Multi Tank card, Travelcard, Pin en de Berkman tankpas. Heeft u een vraag of opmerking voor tankstation Eric Boom? Neem dan contact met ons op via info@autobedrijfericboom.nl of bel naar 035-6249600.

Facebook

@TankstationEricBoom

Telefoon

035 - 624 96 00