Autobedrijf Eric Boom

VAG-specialist Autobedrijf Eric Boom

Autobedrijf Eric Boom is VAG-specialist in het onderhoud, de reparatie en optimalisatie van Volkswagen, Audi, Seat en Škoda. Voor het merk Škoda zijn we bovendien officieel service dealer. Hierover leest u meer op de pagina over onze Škoda Service. Het uitlezen en de service aan bovengenoemde merken is voor ons bekend terrein. We hebben alle kennis, ervaring en onderdelen in huis om uw auto te onderhouden en te repareren.

Alle merken zijn welkom

Dat we VAG-specialist zijn, betekent echter niet dat we geen auto’s van andere merken in onderhoud nemen. Welk merk uw auto ook draagt, wij helpen u graag uw auto weer in topconditie te brengen. Tijdens het onderzoek aan uw auto kijken we nauwkeurig welke reparaties uw auto nodig heeft. In overleg over de kosten besluiten we welke werkzaamheden zullen worden uitgevoerd.

Alle uitleesapparatuur aanwezig

Bij Autobedrijf Eric Boom investeren we in apparatuur van hoge kwaliteit om de reparaties en het onderhoud aan uw auto optimaal uit te kunnen voeren. Zo beschikken we over alle uitleesapparatuur om ieder automerk uit te kunnen lezen op storingen.

Neem contact op met uw VAG-specialist

Wilt u het onderhoud of de reparatie aan uw auto onderbrengen bij een VAG-specialist? Neem dan contact op met Autobedrijf Eric Boom uit Hilversum. Laat uw gegevens achter in ons contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen. Via 035-6249600 zijn wij op maandag tot en met zaterdag vanaf 8.00 uur bereikbaar.

Facebook

@TankstationEricBoom

Telefoon

035 - 624 96 00