Autobedrijf Eric Boom

De werkplaats van Autobedrijf Eric Boom

In de werkplaats van Autobedrijf Eric Boom in Hilversum beschikken we over alle benodigde apparatuur, gereedschappen, kennis en ervaring om uw auto weer in optimale staat te brengen. Wij zijn een VAG-specialist, wat betekent dat we gespecialiseerd zijn in het onderhouden en repareren van Volkswagen, Audi, Seat en Škoda auto’s. Met een auto van een ander merk kunt u uiteraard ook bij ons terecht.

Deskundig team in onze werkplaats

Ons team bestaat uit deskundige monteurs met een vergaande passie voor auto’s. Zes dagen per week staan we voor u klaar om uw auto weer in topconditie te brengen. Onderhoud en reparaties aan onze auto’s worden in alle nauwkeurigheid uitgevoerd, altijd in overeenstemming met de klant. We adviseren en informeren u bovendien graag over werkzaamheden die aan uw auto worden uitgevoerd en houden u tussentijds op de hoogte over de kosten hiervan.

Onderdelen van hoge kwaliteit

Behalve voor uw onderhoud- en reparatiewerkzaamheden kunt u bij Autobedrijf Eric Boom ook terecht voor alle benodigde onderdelen en accessoires voor uw auto. Als het gaat om accu’s, banden, airconditioning (R134 en de nieuwste systemen met 1234YF) of een van onze overige producten leveren wij hoge kwaliteit voor een scherpe prijs.

Neem contact met ons op

In onze werkplaats in Hilversum worden van maandag tot en met vrijdag diverse onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uitgevoerd. Bent u geïnteresseerd in de diensten van Autobedrijf Eric Boom? U bent altijd welkom om een kijkje te komen nemen in onze werkplaats. Uiteraard zijn wij voor vragen over onze werkzaamheden ook telefonisch bereikbaar op 035-6249600.

Facebook

@TankstationEricBoom

Telefoon

035 - 624 96 00